We zijn een kerkkoor wat eens in de 2 weken de dienst verzorgt in de Petruskerk, kloosterdreef, in Eindhoven, Woensel

Zomervakantie juli en augustus


Op zondag 23 juni zongen we voor het laatst voor de zomervakantie 2019. Op zondag 25 augustus zijn we terug met de St. Canisiusmesse van Johann Kircher en met motetten van Johnson, Mendelssohn en Maierhofer.

Programma juni 2019


Op zondag 9 juni (Pinksteren) zongen we De Pastoralmesse in G KV140 van Mozart. Daarbij het Gregoriaanse Veni Sancte Spiritus en motetten van Witt en Rathbone.

Op zondag 23 juni zongen we de Missa in honorem Joannis de Deo van Joseph Haydn zingen. Daarbij enkele van de wisselende Gregoriaanse gezangen van  Sacramentsdag. Verder motetten van Groller (Lauda Sion) en Pitoni en Johnson.

Nieuwe leden gevraagd


We kunnen in ons koor nieuwe zangers gebruiken van alle stemsoorten, maar vooral naar alten en bassen zijn we op zoek.  Kom eens vrijblijvend binnenlopen op onze repetitie van donderdagavond 20 uur in het parochiezaaltje naast de pastorie van de Petruskerk. Luister of zing gewoon met ons mee. Het is bij ons gezellig en inspannend. We hebben een professionele dirigent/organist. Er zijn koffie en thee onder de pauze en we hebben, in plaats van een contributie, een vrijwillige bijdrage.

U kunt ons ook een bericht sturen via de contact-link of U kunt een mailtje sturen naar jan.coenders@chello.nl